Aanrijdingen met bouwverkeer: hoe voorkom jij ze?

Ben jij erbij om op 27 maart jouw oplossing of idee te presenteren? Inschrijven is niet meer mogelijk

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook op de bouwplaats, waar aanrijdgevaar tussen medewerkers en groot rijdend materieel één van de grootste risico’s is. In de bouw- en infrasector staat veiligheid hoog op de prioriteitenlijst, maar desondanks vinden er nog steeds veel ongelukken plaats. Daarom slaan Dura Vermeer, Heijmans en Millenaar & van Schaik Transport de handen ineen om de kans op dergelijke ongevallen te verkleinen.

Op woensdag 27 maart vindt de landelijke Dag van de Veiligheid in de bouw plaats. Op deze dag organiseren we gezamenlijk in Zaltbommel een innovatiemiddag, met als doel om tot nieuwe oplossingen te vinden aanrijdgevaar te voorkomen en een een veiliger, bouwend Nederland te creëren. De beste ideeën /oplossingen ontwikkelen we met jou door. Een goed, praktisch en veilig systeem passen we direct toe op ons materieel. Wij zijn vanuit de Governance Code en Transport & Logistiek de kartrekker om dit branche breed te implementeren.

Heb jij de (technische) oplossing hiervoor al in huis? Schrijf je in en wellicht nodigen we je uit deze aan ons te presenteren op de innovatiemiddag. Heb je al wel een idee, maar wil je dit nog verder met ons uitwerken? Ook dan zien we je graag op 27 maart.

Waar zijn we naar op zoek?

Er zijn een aantal richtlijnen waar een oplossing of idee aan moeten voldoen. Deze zijn als volgt:

  • Technologische oplossingen

  • Oplossingen die makkelijk in te bouwen zijn in bestaande systemen

  • Oplossingen die stevig gebouwd zijn en tegen een stootje kunnen

  • Oplossingen die te combineren zijn met bestaande systemen

  • Oplossingen die schaalbaar zijn, dus geen maatwerk

Inschrijven voor deze middag kan tot 21 maart 2024.

Hoe doe je mee?

Schrijf je in, met een korte omschrijving in een paar regels van je idee of oplossing via onderstaand formulier.

Selecteren we jouw idee of oplossing? Dan sturen we je zo snel mogelijk na 21 maart een uitnodiging voor de innovatiemiddag op 27 maart in Zaltbommel om je idee ten overstaan van de juryleden, Werner van Eck van Heijmans, Mathijs Bakker van Dura Vermeer en Dirk Jan van Schaik van Millenaar & Van Schaik te pitchen. Naast de presentatie van het idee, horen we ook graag wat de haalbaarheid en ontwikkeltijd is, of er partners nodig zijn en wat de mogelijke kansen en risico’s zijn.

Waarom we dit doen

Acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld

Upload hier je idee of oplossing