Verbindingen

Heijmans is specialist in de energie-infrastructuur van Nederland. Wij ontwerpen, realiseren en vervangen kabel- en leidingtracés. Of het nu gaat om elektriciteit, gas, waterstof, warmte of drinkwater, Heijmans helpt netwerkcapaciteit te vergroten. Ga met Heijmans versneld op weg naar beschikbare energie.

Heijmans is goed bekend met de netbeheerders, energie- en drinkwaterleveranciers in Nederland. Al decennia werken we samen met onze opdrachtgevers aan verbeteringen in tracés, maken we deze slimmer en efficiënter te beheren. In alles wat we doen zijn we gericht op een veilige, betrouwbare levering van energie en drinkwater aan gebruikers.

Heijmans heeft het

Een integrale aanpak

Heijmans heeft alle disciplines in huis om projecten compleet te verzorgen. Van energievraagstuk tot grondonderzoek, tot oplossing achter de voordeur. We pakken projecten integraal aan waardoor we efficiënt werken en we verrassingen tijdens de aanleg voorkomen.

Een passend ontwerp

Met eigen ontwerpcapaciteit kunnen wij uitstekend adviseren over toe te passen capaciteit, tracéroute, (tussen)stations, de afweging tussen investering en rendement en de meest soepele projectfasering. Vervolgens verzorgen we de complete engineering.

Capaciteit en schaal

Wij hebben alle disciplines in eigen huis: engineering, coördinatie, uitvoering en inbedrijfstelling. Dat werkt snel en effectief. Met onze grote landelijke organisatie kunnen we gemakkelijk opschalen als de omstandigheden daarom vragen.

Efficiënte en professionele realisatie

Decennia ervaring staan garant voor gedegen projectmanagement. Wij loodsen projecten soepel door voorbereiding en uitvoering, van vergunningstraject tot en met omgevingsmanagement.

VOORSPELBARE OPLEVERING VAN VERBINDINGEN

Met expertise en een beproefde aanpak verzorgt Heijmans een soepele uitvoering die minimale overlast oplevert voor de omgeving. Netbeheerders, energie- en drinkwaterleveranciers kunnen rekenen op een voorspelbare oplevering en betrouwbare verbindingen.