Versneld op weg naar duurzame energie

We vertrouwen op een continue aanvoer van energie voor vrijwel elk aspect van ons dagelijks leven. Dat vraagt om voldoende goede voorzieningen en betrouwbare verbindingen. Van hoogspanningsstation tot meterkast en van gebiedsinrichting tot gebouwinstallatie helpt Heijmans jouw energievraagstuk oplossen.

Snelle beschikbaarheid van duurzame energie is niet langer een luxe, maar een absolute noodzaak. Heijmans ziet een versnelde energietransitie als een integrale opgave. Wij combineren kennis van gebiedsontwikkeling, realisatie en renovatie van de gebouwde omgeving én energie-infrastructuur. Heijmans heeft al deze expertises in huis. Met onze schaalgrootte en innovatiekracht brengen wij de energietransitie in Nederland in versnelling.

Meer weten?

René helpt je graag verder

Vul het formulier in en ik neem contact met je op

Oplossingen voor netcongestie

Wil jouw bedrijf doorgroeien of wil je verduurzamen? Ervaar je capaciteitsproblemen door meer en meer elektriciteitsgebruik? Met slimme oplossingen van Heijmans omzeil je netcongestie en ben je minder afhankelijk van de beperkingen van je aansluiting.

Versneld op weg naar jouw oplossing

Heijmans realiseert de energie-infrastructuur van Nederland:

Hoogspanningstations

We breiden het centrale hoofdnet van Nederland uit en we realiseren stations bij bedrijven die meer capaciteit nodig hebben.

Verbindingen

We ontwerpen en realiseren verbindingen voor water, gas en waterstof, elektriciteit en warmte.

Gebiedsontwikkeling

Onze decentrale energiegrids voor elektriciteit en warmte maken de energietransitie voor ondernemingen en organisaties mogelijk.

Distributie en services

De energietransitie vraagt om een totaaloplossing. Heijmans ontzorgt met de grootschalige uitrol en ‘verslimmingen’ van netwerken en stations.

eMobility

Onze slimme laadoplossingen maken emissieloos rijden mogelijk. Voor personenauto’s en bedrijfsvoertuigen.

Meehelpen de energietransities op te lossen?

Bekijk onze vacatures en solliciteer