Heijmans techniek

Energiezuinige bedrijventerreinen

✓  Rendabele duurzame infrastructuur

✓  Energiezuinige oplossingen voor een duurzame toekomst

✓  Integrale aanpak voor gebouwen, faciliteiten en wagenparken

Meer weten? We helpen je graag verder.

Ken de toekomst,
Realiseer vandaag

Het zou toch mooi zijn als je jouw eigen wagenpark energieneutraal kan laten rondrijden, door helemaal of gedeeltelijk zelfstandig energie op te wekken, op te slaan en te laden? Wij zetten ons samen met ondernemend Nederland in voor energiezuinige bedrijventerreinen. Zo spelen we samen in op de zero-emissiezones in Nederlandse steden in 2025. Daarbij zorgen we voor passende oplossingen die inspelen op jouw behoefte. Ze weten we precies welke laadcapaciteit nodig is voor jouw wagenpark.

Energiezuinige oplossingen

Het energieverbruik terugdringen en verspilling voorkomen; dat willen we allemaal. Vooral omdat we zuinig moeten omgaan met energiebronnen en onze leefomgeving. Daarnaast bespaart het kosten. Duurzame energiebronnen als zon, wind en water vervangen in rap tempo onze traditionele energiesystemen. Hierdoor verandert het energienetwerk razendsnel. Dit vraagt om totaaloplossingen voor boven en onder de grond. Van mast tot kast, voor laadinfra en voor energiegebruik, -transport en -opwekking. Samen zoeken we naar de beste innovatieve oplossingen om jouw energieverbruik te verminderen en duurzaamheid te bevorderen. Zoals ons innovatieve geluidsscherm dat niet alleen geluidsoverlast vermindert, maar ook stroom oplevert.

Complete aanpak

Door onze kennis van mobiliteit, energie en vastgoed te bundelen, zijn wij in staat om de verduurzaming van bedrijven integraal aan te pakken. Met een op maat gemaakt laadnetwerk, dat volledig is afgestemd op de aanwezige elektrotechnische installaties, helpen wij jou je energiegebruik te optimaliseren en verduurzamen.

Het is heel fijn om te weten hoeveel elektriciteit er bij onze kantoren beschikbaar is voor laadpalen, zowel voor nu als in de toekomst

Jos Peters