Heijmans techniek

De Nederlandse infrastructuur staat voor grote uitdagingen op het gebied van doorstroming, beschikbaarheid en bereikbaarheid. Slimme technologie levert een bijdrage aan duurzame oplossingen voor een gezonde leefomgeving. Heijmans is jouw partner op het gebied van deze slimme infra. We ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden slimme installaties. Met onze integrale aanpak realiseren we bijvoorbeeld veilige tunnels en kruispunten, of kunnen we dankzij data de levensduur van bouwwerken monitoren en verlengen. Van slimme VRI’s tot remote monitoring, Heijmans ontwikkelt vandaag voor de oplossing van morgen.

Ken de toekomst,
realiseer vandaag

Heijmans en Techniek

Voor het verbeteren van de veiligheid, doorstroming en bereikbaarheid.

Wij zijn een digital service provider binnen de bouw

Harry van Zon

Infrastructuur als asfaltwegen, tunnels en kruispunten zijn belangrijk voor onze mobiliteit. Maar voor een goede doorstroming, bereikbaarheid en beschikbaarheid zijn ook technische oplossingen onmisbaar. Heijmans bedenkt, bouwt, beheert en onderhoudt die slimme installaties. ‘We faciliteren zelfs duurzaamheid met techniek.’

Lees verder

Inspirerende sessies om je kennis te verdiepen

Heijmans organiseert regelmatig kennissessies waarbij we kennis delen en inspireren over verschillende onderwerpen.

Techniek academie

Altijd in ontwikkeling. Wil je iets nieuws leren, een andere rol, je verdiepen in een bepaald thema of werken aan je persoonlijke ontwikkeling: binnen Heijmans kun jij jouw eigen pad bewandelen. Hier ben je nooit uitgeleerd. Onze mensen leiden we continu op en we laten je meegroeien met de laatste technische ontwikkelingen.

Wil je bij ons in de techniek komen werken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer