Scroll voor meer

Legenda

Bedrijventerreinen

Een derde van de bebouwde omgeving in Nederland bestaat uit kantoren, bedrijventerreinen, scholen en ziekenhuizen. Bij Heijmans weten we hoe je een (bedrijfs)terrein ontwerpt, aanlegt én beheert. Jouw bedrijfsprocessen of functionaliteit staan daarin centraal. Zo geven we (semi-)publieke én private bedrijfsterreinen maximale bruikbaarheid. Met een goed ingericht terrein verlopen jouw ‘operations’ vloeiend en efficiënt.

Jouw ambities voor uitstraling, klimaat en duurzaamheid maken wij waar. Heijmans is specialist in het maken van een aangename omgeving. Duurzamer, energiezuiniger en meer aandacht voor biodiversiteit maken een betere werkomgeving, die past bij wat mensen waarderen. En je weet dat bij Heijmans maximale aandacht naar veiligheid gaat.

Meer weten?

Adrie helpt je graag verder

Vul het formulier in en ik neem snel contact op

Slim doorgroeien

Een goed terrein begint met een goed ontwerp. Ook ondergronds. Riolering, fundering, waterbuffering en bekabeling. Door slim te ontwerpen is jouw terrein optimaal voorbereid als er in de toekomst uitbreiding nodig is. Dat zorgt voor minimale aanpassingen, bijvoorbeeld wanneer je bedrijf of locatie doorgroeit.

Alles in huis

Bij Heijmans vind je alles onder één dak. Dat is wel zo gemakkelijk. Het ontwerp wordt optimaal geïntegreerd, de aanleg wordt efficiënt (en met minimale hinder) uitgevoerd en je houdt één aanspreekpunt.

Heijmans levert oplossingen voor verkeersvraagstukken, zoals doorstroming, routing en veiligheid. We maken de technische installaties, van verlichting tot beveiligingssystemen en van energieoplossingen tot laadpalen. En we helpen je klimaatbestendig te worden, om hittestress en wateroverlast te voorkomen. Naar wens voeren we het onderhoud ook nog voor je uit.

Doorstroming

Terreinen en campussen moeten (verkeers)veilig en bereikbaar zijn. Bij ons vind je oplossingen voor een goede doorstroming, bewegwijzering en verkeersregelinstallaties. Een doordacht ontwerp en innovatieve technieken laten auto’s, fietsers en voetgangers veilig naast elkaar bewegen.

Energievraagstukken

Het (elektrische) energiegebruik neemt toe. In complexe werkomgevingen vraagt dat om betrouwbare oplossingen. Wij helpen je boven én onder de grond meer capaciteit toe te voegen. Wil je off-grid of netcongestie omzeilen? Heijmans heeft voor jou de alternatieve oplossingen voor energiemanagement, zelf je eigen energie opwekken of exploitatie.

Door integrale inzet van onze specialismen en een totaalaanbod creëren we een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor bedrijven.

Bart Smolders - Directeur Heijmans Infra