Scroll voor meer

Legenda

Binnenstedelijke infra

De energietransitie en klimaatverandering vragen om een andere woonomgeving dan we gewend zijn. De energievoorziening verandert, waarbij opwekken en afnemen beter op elkaar zijn afgestemd. Ondertussen wil je als gemeente natuurinclusief en biodivers ontwerpen, voor een betere leefbaarheid voor alle bewoners.

Het energienet evolueert. Als opwekking op allerlei plaatsen plaatsvindt vraagt dat om een andere capaciteit. Hoe balanceer je de groeiende vraag naar laadinfra met de behoefte om thuis traditionele elektrische apparaten te blijven gebruiken? We helpen je daarbij, met energiemanagement en concrete oplossingen voor laadpalen.

Meer weten?

Astrid helpt je graag verder

Vul het formulier in en ik neem snel contact op

Leven en natuur

Betere leefbaarheid vraagt om een klimaatadaptief en natuurinclusief ontwerp. Je wilt de biodiversiteit verbeteren en slimme oplossingen gebruiken om bijvoorbeeld water vast te houden in droge perioden. Aandacht voor de natuur en het veranderend klimaat komt uiteindelijk iedereen in het stedelijke gebied ten goede.

Slimme oplossingen

Jij zoekt slimme oplossingen om de bereikbaarheid en doorstroming te verbeteren. Slimme verkeersoplossingen verbeteren doorstroming Ă©n de veiligheid in je gemeente. Door de data die verzamelen, krijg je inzichten die de mobiliteit in het woongebied optimaliseren. Tegelijkertijd wil je de overlast tijdens werkzaamheden beperken. Wij pakken werkzaamheden integraal aan om de energietransitie, verbeterde mobiliteit Ă©n leefbaarheid te integreren.

Heijmans infra werkt ook aan de leefbaarheid, mobiliteit en energietransitie in het woongebied. Zowel in dorpen als in de grote steden

Bart Smolders - Directeur Heijmans Infra