Versneld op weg naar beschikbare energie

Oplossingen tegen netcongestie
Merk je dat je elektriciteitsgebruik steeds vaker capacititeitsproblemen geeft op je huidige netaansluiting? Met de energie-oplossingen van Heijmans omzeil je netcongestie. Heijmans maakt duurzame groei mogelijk!

Heijmans combineert kennis van energie-infrastructuur en de gebouwde omgeving voor een stabiel en betrouwbaar netwerk. We maken energiegrids voor publieke en private opdrachtgevers, waaronder local grids op eigen terrein. We zorgen voor het ontwerp en de realisatie, we werken als integrale service-partner of we verzorgen het beheer en de exploitatie op de lange termijn. Heijmans geeft je grip op je energievraagstuk.

Onze oplossingen voor iedere situatie:

(Woon)wijken

Nul-op-de-meter woningen bereik je met de inzet van de laatste technologie. Oplossingen waarbij eigen opwekking, energieopslag en slim energiemanagement netcongestie helpen beperken.

Ondernemingen

Het verduurzamen en elektrificeren van (productie)locaties vraagt om een slimme maatwerkoplossing en een gedegen transitieplan.

Laadvoorzieningen voor (zwaar) elektrisch vervoer

Voor iedere vervoersvraag een passende laadoplossing. Wij realiseren (snel)laadvoorzieningen voor personenauto’s tot en met zware logistiek. Dankzij slim energiemanagement is een zwaardere netaansluiting vaak niet nodig.