Heijmans eMobility

Wil je overschakelen naar elektrische voertuigen? Met de snelladers en laadpunten van Heijmans eMobility ben je altijd verzekerd van duurzame mobiliteit.

Totaaloplossingen voor oplaadpunten

Heijmans eMobility biedt totaaloplossingen om het opladen van elektrische voertuigen mogelijk te maken. Met Heijmans eMobility krijg je een laadnetwerk dat perfect is afgestemd op jouw situatie. Zo laad je altijd op met de meest gunstige snelheid. De laadsnelheid past bij de capaciteit van je energie-aansluiting. Alle voertuigen (vrachtwagens of personenauto’s) zijn zo op tijd opgeladen en we voorkomen piekbelasting of stroomuitval van het laadnetwerk (of nog erger; binnen je bedrijf).

 We werken voor klanten in de particuliere, zakelijke en publieke sector. Daarbij houden we altijd rekening met de energiebehoefte van het grote geheel. Of het nu gaat om een enkele laadpaal, zoals bijvoorbeeld bij onze Heijmans nieuwbouwwoningen, of een geavanceerd laadnetwerk in de stad of bij bedrijven.

Betrouwbaarheid voorop, verzekerd van continuïteit

Heijmans weet als geen ander dat gegarandeerde mobiliteit cruciaal is. We zorgen altijd voor een super stabiel laadnetwerk met AC laadpalen of DC snelladen. De basis is goed energiemanagement. Ten tweede; kwalitatieve componenten.We gebruiken Europese hardware. Dat geeft betere kwaliteit, veilige certificering en snellere oplossingen bij garantie. Tot slot; service. Bij storingen kun je 24/7 bij de online helpdesk terecht. En als een probleem op afstand niet te verhelpen is, kun je altijd vertrouwen op het landelijk dekkende servicenetwerk van Heijmans.

Een laadnetwerk waar je geen omkijken naar hebt

Bij Heijmans word je 100% ontzorgd. We bundelen kennis van infra, (utiliteits)bouw en energie tot één integrale aanpak. Het resultaat: een one-stop-shop en het gemak van één aanspreekpunt. De afwerking klopt tot in de puntjes, van de gebouwinstallaties tot de buitenruimte. Ook beheer en onderhoud is voorzien. In het online dashboard is management zoals toegang, laadtarieven en automatische afrekening kinderlijk eenvoudig. Uitgebreide rapportages helpen je te sturen op beter beleid.