Heijmans staat op de Klimaatexpo

Op 17 en 18 april 2024 vindt de Klimaatexpo in Houten plaats. Hier zal je ons niet alleen bij de stand, maar ook op het sprekerspodium terugvinden.

Zo zal Jan Willem Burgmans namens Heijmans vertellen over het initiatief ‘SOCIAAL GROEN’. Een initiatief waarbij er wordt gestreefd naar een gezonde, klimaatadaptieve en groene leefomgeving voor iedereen.

Benieuwd naar de lezing of naar hoe je je gratis kan registreren? Dat kan via deze link.

Meer informatie over de lezing, vind je hier!

Sociaal groen

Sociaal Groen is een initiatief vanuit Heijmans, ZOwonen, IVN en LOS Stadomland om de gezondheid van bewoners, biodiversiteit en klimaatadaptie te bevorderen. Samen streven we naar het structureel opnemen van een gezonde leefomgeving in sociale woningbouwprojecten in samenspraak met de bewoners.

Samen werken we naar een werkwijze voor een betaalbaar sociaal groen, door woningcorporaties en gemeentes. Daarbij bieden we praktische bouwstenen met maatschappelijke waarden en mogelijke kostenbesparingen en is het doel om met gemeentes, woningcorporaties en belangenorganisaties tot één integrale oplossing te laten komen waarbij bundeling van kennis, kunde en financiële middelen bij elkaar komen.  

Benieuwd naar dit initiatief en de ervaringen in de praktijk? Jan Willem Burgmans (programmamanager Klimaatadaptatie & Biodiversiteit), vertelt hier meer over tijdens de Klimaatexpo 2024.

 Bezoek onze lezing op woensdag 17 april (10.30 – 10.50) of donderdag 18 april (10.40 – 11:00) op de Klimaatexpo in Houten. Bezoek daarbij ook onze stand op nummer 3.074

 Vind hier meer informatie over Sociaal Groen!