Bodem, meer dan grond alleen

Door een toenemende schaarste van de bovengrondse ruimte wordt onze bodem steeds belangrijker. Jij krijgt steeds meer behoefte om het gebruik van de ondergrond te ordenen en mogelijke ondergrondse conflicten te vermijden. Dat voorkomt vertragingen, stagnatie en uitloop op bouwprojecten.

De bodem onder onze voeten herbergt namelijk vaak heel wat meer dan grond alleen: verontreinigingen, explosieven, archeologische vondsten, leidingen en delfstoffen. Dat brengt de nodige vraagstukken met zich mee over de aanpak hoe een stuk grond bouwrijp te maken. Wij doen dat integraal waarbij we ook andere expertises inzetten.

Meer weten?

Nick helpt je graag verder

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Het fundament

Onze bodemspecialisten onderzoeken en brengen die complexe ondergrond gedetailleerd in kaart, saneren, verplaatsen grond waar nodig en maken de grond bouwrijp. Het uitgangspunt is altijd een gezonde en schone bodem voor een gezonde leefomgeving, met zoveel mogelijk circulaire grondstoffen.

 

Wil je meer weten wat wij vanuit dit expertise voor jou kunnen betekenen, download de brochure of neem contact op met onze specialist.

Download onze bodem brochure

Vul het formulier in en ontvang de bodem brochure direct in jouw mailbox.

Alles begint met de bodem, het is de basis voor elk succesvol bouwproject. Van nieuwe wegen, de energietransitie tot binnenstedelijke ontwikkelig

Stef Scheutjens