De Nederlandse bovengrondse en ondergrondse infrastructuur zijn continue aan verandering en aanpassing onderhevig. Om dit te faciliteren zijn civiele technieken noodzakelijk

Wij hebben de boortechnieken om de infrastructuur ondergronds te kruisen met leidingen en mantelbuizen, waar kabels in kunnen worden aangebracht. En de juiste funderingstechnieken vormen de fundering de stevige basis onder iedere bouw. Want met een goede fundatie ontstaat er een constructief veilig bouwwerk dat tot in lengte van jaren blijft staan. Soms moet een kunstwerk verplaatst of gecorrigeerd worden, ook daarvoor is specifieke kennis en kunde nodig.

Meer weten?

Paul helpt je graag verder

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Van analyse tot realisatie

Al deze klantbehoeften vragen om een goede analyse van de bodem en ondergrond, het bouwwerk en de manier waarop het is geconstrueerd. En door de combinatie van diverse Heijmans expertises voeren we het complete project integraal uit. Als we al vroeg betrokken zijn bij het ontwerp, bedenken we slimme oplossingen, zodat we doordacht, secuur én veilig met minimale overlast voor het milieu en de omgeving jouw klantvraag invullen.

Wil je meer weten wat wij vanuit dit expertise voor jou kunnen betekenen, download de brochures of neem contact op met onze specialist.