Scroll voor meer

Beheer en onderhoud voor (bedrijfs)terreinen, campussen en ziekenhuizen

Je zoekt voor je bedrijfsterrein, campus of ziekenhuis naar specialisten op het gebied van beheer en onderhoud. Zodat jouw organisatie 24 uur per dag operationeel, toegankelijk en beschikbaar is. Wij combineren technisch beheer met periodiek onderhoud, waarbij we speciale aandacht hebben voor groen en de bredere werkomgeving.

Dus wil je een prettige en mooie werkomgeving realiseren, bijvoorbeeld op campussen en bij ziekenhuizen? Geef bezoekers een goede eerste indruk. Wij zijn die aannemer voor het complete plaatje, die begrijpt wat er belangrijk is.

Meer weten?

Astrid helpt je graag verder

Vul het formulier in en ik neem snel contact op

24 uur per dag beschikbaar en bereikbaar

Als jouw organisatie 24 uur per dag toegankelijk en beschikbaar moet zijn, vraagt dat om korte responstijden en professioneel beheer en onderhoud. Wij beheren en onderhouden de verhardingen op zowel bedrijfsterreinen als toegangswegen. Bijvoorbeeld als markeringen aan vernieuwing toe zijn, of als er schade is aan het asfalt. We zijn ook direct beschikbaar bij eventuele storingen van beveiligingsinstallaties of defecte verlichting. Zo ontzorgen we op grote schaal bedrijfs- en bedrijventerreinen, campussen en ziekenhuizen.

We brengen in kaart wat er moet gebeuren en maken een plan voor het beheer en onderhoud. Daarnaast zijn we flexibel, bijvoorbeeld om beheer en onderhoud uit te voeren terwijl de operatie gewoon doorgaat. We plannen om piekmomenten heen en komen direct in actie als zich storingen of andere problemen voordoen. Zo bieden we beheer en onderhoud op het niveau dat jij van ons verwacht, rekening houdend met duurzaamheid en diversiteit van de werkomgeving.

Onze oplossingen

 • Assetmanagement

 • Assetmanagement maakt beheer en onderhoud voorspelbaar, bijvoorbeeld voor bedrijfs- en bedrijventerreinen, campussen, ziekenhuizen en terminals. Wij combineren kennis over elektrotechniek, proces- en omgevingsmanagement, en industriële automatisering met digitalisering, data en software. We onderhouden de ondergrond (beton, asfalt, markeringen) en alles daarop, zoals terreinverlichting, beveiligings- en camerasystemen.

 • Coatings

 • Nieuwe of vervangende coating voorziet in een stroeve slijtlaag ter bescherming van de ondergrond.

 • Markering

 • Zorg voor een goede doorstroming door het laten adviseren en aanbrengen van nieuwe en het vervangen van bestaande markeringen op en rondom bedrijventerreinen, zelfs binnen is mogelijk. Iedere situatie en ondergrond vraagt om een andere aanpak, vandaar dat markeringen in vele (ook duurzame en circulaire) varianten mogelijk is.

 • Reforail - circulaire geleiderail

 • Herbruikbare geleiderail dankzij de renovatie van thermisch verzinkte onderdelen. We verwijderen de zinken beschermlaag om vervolgend rails opnieuw te verzinken voor gecertificeerd hergebruik. Gerenoveerde geleiderail heeft weer een levensduur van 20 tot 25 jaar.

 • Terreinverlichting

 • Laat de verlichting op bedrijventerreinen en parkeerplaatsen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. In nieuwe situaties is dat altijd duurzame ledverlichting, waar we ook bestaande verlichting naar ombouwen. Sensoren maken ondertussen steeds meer slimme toepassingen mogelijk.

 • Videobewaking

 • Camera(toe)zicht op o.a. bedrijfs- en bedrijventerreinen, campussen en ziekenhuisterreinen die helpt de juiste beslissingen te nemen. Detecteer bijvoorbeeld opstoppingen of tel en classificeer voertuigen.

 • Wegdekonderhoud

 • Houd bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen van asfalt of beton met analyse, reparaties en verbeteringen in topconditie. Laat scheuren repareren, voegen aanbrengen en vloeistofdichte verhardingen aanbrengen of kleine beton- en asfaltreparaties uitvoeren. Bijvoorbeeld met Reomix: een (koud) asfaltreparatiemiddel dat langer meegaat dan de originele deklaag en binnen 30 minuten alweer overrijdbaar is.

 • Recoflex (Velo) - duurzaam asfalt

 • Een éénlaags asfaltverharding voor de reconstructie van woonstraten. Bespaar aanzienlijke tijd (in aanleg), CO2-uitstoot en (onderhouds)kosten. Daarnaast is dit asfalt geschikt als overlaging van klinkerverhardingen en betonwegen. Er is ook een (rode) variant beschikbaar speciaal voor (snel)fietspaden.

  Heijmans heeft het. Heijmans doet het. Al 100 jaar. 

   Heijmans bouwt al 100 al aan de contouren van Nederland. Wij zijn de makers van een gezonde leefomgeving en helpen je met vraagstukken over mobiliteit, energie en leefbaarheid.  

   Wil je meer weten? Bel ons of laat je gegevens achter op het formulier.