Minder hinder: business as usual

Voor jouw onderneming is continuïteit belangrijk. Daarom wil je goede aanrijroutes en zo min mogelijk blokkades. Op de route naar je bedrijvenpark, maar ook op je bedrijfsterrein zelf. Een goed ontwerp vormt daarvoor de basis. En is er incidenteel toch (verkeers)hinder? Dan zorgen we dat jouw bedrijfsactiviteiten gewoon door kunnen gaan.

Meer weten?

Astrid helpt je graag verder

Vul het formulier in en ik neem snel contact op

Doorstroming en continuïteit

Een goede infrastructuur is de levensader van onze economie. Heijmans ontwerpt, maakt en beheert bedrijventerreinen en bedrijfslocaties. Met een juiste routing, belijning en bebording leiden we je door een soepele en veilige verkeersflow. Dat doen we ook bij aanrijroutes. Een mooi voorbeeld is ons bandenspanningssysteem op de N- wegen. Zo voorkomen we trucks met pechgevallen en dragen we bij aan een goede ontsluiting voor heel veel bedrijven in de regio.

Incidentmanagement: tijdelijke situaties

Is er onverhoopt een blokkade, dan zijn de gevolgen voor jouw onderneming groter dan alleen een beetje ergernis. Een serieus incident of wegopbreking kan leiden tot vertraging en economische schade. In zulke gevallen biedt Heijmans ook diensten en oplossingen als tijdelijke verkeersmaatregelen, bebording, verkeersregelaars en incident control. Zo zorgen we voor een veilige en effectieve doorstroming op jouw locatie.

Onze oplossingen

 • Eenlaags asfalt

 • Vragen asfaltwegen in woonwijken veel onderhoud of zijn ze toe aan vervanging? Recoflex gebruiken we voor reconstructie van deze verouderde asfaltverhardingen woonstraten en buitenwegen. Hierbij wordt óf de gehele asfaltconstructie vervangen (bij voldoende draagkracht van de fundering) óf worden slechts één of meerdere lagen door Recoflex vervangen. Het is ook toepasbaar als overlaging van klinkerverhardingen en betonwegen. Dit bespaart aanzienlijk tijd, CO2 uitstoot en (onderhouds-) kosten.

 • Snelfietspaden

 • Wil je een snelfietsroutes aanleggen of bestaande fietsinfrastructuur verbeteren en opwaarderen. Recoflex Velo is een één laags asfaltoplossing voor fietspaden, die over de bestaande (klinker)weg, beton- of asfaltfietspad of andere bestaande, draagkrachtige fundering wordt aangebracht. Dit bespaart aanzienlijk in tijd, CO2 en (onderhoud)kosten.

 • Bandenspanningsmeter

 • Een sensor in het wegdek detecteert in realtime of de bandenspanning van vrachtwagens klopt. Bij afwijkingen ontvangen bestuurders een melding op een matixbord langs de weg. Het systeem vermindert incidenten met vrachtwagens en beperkt brandstofverbruik, fijnstof en CO2-uitstoot en bevorderd geluidsreductie.

 • Verkeerskundig advies

 • Win advies in over verkeersmanagement, in-car systemen, verkeersveiligheid, omleidingsroutes en het berekenen van rijtijden. Krijg antwoord op alle verkeerskundige vragen. Verhoog de veiligheid voor verkeersdeelnemers én voor wegwerkers, met zo min mogelijk hinder voor de omgeving.

 • Videobewaking

 • Camera(toe)zicht op o.a. bedrijfs- en bedrijventerreinen, campussen en ziekenhuisterreinen die helpt de juiste beslissingen te nemen. Detecteer bijvoorbeeld opstoppingen of tel en classificeer voertuigen.

  Heijmans heeft het. Heijmans doet het. Al 100 jaar. 

   Heijmans bouwt al 100 al aan de contouren van Nederland. Wij zijn de makers van een gezonde leefomgeving en helpen je met vraagstukken over mobiliteit, energie en leefbaarheid.  

   Wil je meer weten? Bel ons of laat je gegevens achter op het formulier.